Post by guitenremurea on Mar 16, 2022 9:24:11 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Math Workout - Math Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Math Workout - Math Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ سطح باز کردن قفل ▞▞▞
▞▞▞ Math Workout - Math Games 2022 version ▞▞▞
دقیقاً همان کاری را که فکر می کنید باید انجام می دهد. آسان برای استفاده. هیچ اشکالی ندید نمودارهای خطی سرگرم کننده برای ترسیم تلاش های شما. آره
بسیار شگفت انگیز. مناسب برای نیازهای من، تمرین ریاضی ذهنی عالی.هر روز صبح از آن استفاده کنید.
من به تازگی برنامه را دریافت کردم و آن را دوست دارم! دلیل اینکه من به 4 امتیاز دادم این است که وقتی برای اولین بار وارد برنامه شدم گیج شدم. من وارد ریاضیات حسابی شدم و تایمر شروع شد نمی دانستم چه کار کنم. بنابراین، توصیه میکنم دستورالعملهایی وجود داشته باشد که چه باید کرد
این بهترین راه برای یادگیری ریاضیات است
Math Workout - Math Games Education zbqy
بهترین برنامه ریاضی برای بهبود محاسبات. اما من فکر می کنم محدودیت زمانی باید برای هر سوال داده شود یا کاربر می تواند محدودیت زمانی تعیین کند. این ویژگی باید در به روز رسانی های جدید معرفی شود و به همین دلیل به آن 4 ستاره می دهم.
اشکالی ندارد
من فکر می کنم این برنامه فوق العاده است من آن را برای بچه هایم برای آموزش در خانه دارم و آنها با استفاده از آن چیزهای زیادی یاد گرفته اند!
ساده، سرگرم کننده و آسان برای استفاده. بدون تبلیغات، بدون پرداخت. برای تمرین اصول اولیه و تازه کردن حافظه خود عالی است! 100% توصیه می شود!
چنین برنامه کاملی
این دستیار معلم مرخصی نمی گیرد... من معلم دبیرستان و معلم آمادگی آزمون هستم و از این برنامه برای خودم استفاده می کنم تا ذهنم را هوشیار نگه دارم و به دانش آموزان نشان دهم که پردازش سریع و خودکار مهم است. وقتی 7 * 9 را می بینید، برای محاسبه دستان خود را بالا نگیرید. این باید مانند تنفس خودکار باشد و ریچارد کلارک اشاره می کند که پردازش خودکار به انتقال اطلاعات به حافظه بلند مدت کمک می کند.
کمک. سال گذشته روی گوشی من کار می کرد، اما وقتی دوباره نصبش کردم، برنامه اصلا باز نمی شود.
این بازی (به قول خود من) یکی از بدترین بازی های ریاضی بود که من بازی کرده ام و هیچ بازی یا چیزهایی وجود ندارد که شما را به پایان رساندن ترغیب کند و رنگارنگ یا سرگرم کننده نبود، اگر می خواهید این بازی را توصیه می کنم. از انجام دادن حقایق ریاضی لذت ببرید!
برنامه ریاضی عالی انجام تست خود با "مخلوط" و سپس حالت Expert انتخاب شده بسیار سرگرم کننده است!
من
برای من بسیار آموزشی است، من هر روز با این برنامه یاد میگیرم!
برنامه خوب👍👍👍
یک جلسه تمرین مربع، مکعب، درصد را به کسر اضافه کنید و بالعکس.....
واقعا خیلی خوبه عشق تایمر می تواند سوابق شما را پیگیری کند.
خوب
بازی بد
ساده است و کار آن را به عنوان یک تجدید کننده/معادلات پایه ریاضی انجام می دهد. با وجود بیشتر بود، اما هیچ چیز بدی در مورد آن وجود دارد، فقط کافی نیست.
این یک برنامه خوب است و امیدوارم به من کمک کند جدول زمان هایم را یاد بگیرم
زمان از 0 شروع نمی شود، از 30 دقیقه شروع می شود
این خیلی خوب و ریاضی موضوع بسیار باحالی است و در این برنامه می توانیم تمرین کنیم و یاد بگیریم بنابراین من این برنامه را خیلی دوست دارم 😀
آن را دوست داشتم.. برای بهبود ریاضیات کلامی
برنامه ای عالی به خصوص برای افرادی که ریاضیات را دوست دارند یا دوست دارند
طراحی بسیار تمیز و ساده
مربع و مکعب را اضافه کنید سپس این برنامه عالی می شود ...
برنامه عالی ..اگر 10 ستاره وجود داشت همه را می دادم.. مطابق با نیازهایم.. تبلیغات ماهانه بدون محتوای بی ربط.. ساده اما قوی... چیزی را تغییر ندهید..
این می تواند به شما کمک کند تا گیره ها را درست کنید. من نمی دانم چرا
این یک برنامه عالی برای توسعه مهارت های محاسباتی حسابی شما است. بر این اساس برای هر گروه سنی مفید است و دارای سطوح ذخیره برای کاربران راحت است. اما گاهی اوقات مشکل محاسبه مشابه را برای چندین بار نشان می دهد. اما در نهایت، باید بگویم که این برنامه به اندازه کافی خوب است تا امتیاز پنج ستاره را بگیرد.
این Q ابزار خوبی است که ذهن شما را آموزش می دهد. نمودارها و همچنین جدول 5 برتر بسیار انگیزه دهنده هستند. اینها به شما انگیزه می دهد تا به کار خود ادامه دهید. با این حال، کلیدها تأخیر دارند (دستگاه من بسیار جدید است، بنابراین این کندی دستگاه نیست). من می خواهم این را در یک به روز رسانی آینده ببینم، که این برنامه را یک بررسی 5 ستاره دریافت کند.
شمارش معکوس را در ابتدای هر تمرین بردارید و در حافظه حسابی گزینه ای برای رد شدن از زمان انتظار برای شماره واچ ایجاد کنید (پرش به شماره/عملیات زیر اختیاری است)
من یک نسخه حرفه ای را در سال 2016 خریداری کردم. در آن زمان این تمرین ریاضی آموزش مغز بود که توسط Math Workout Game توسعه داده شد. اما اکنون همه چیز از بین رفته است. آیا می توانم نسخه حرفه ای امروزی را به عنوان یک کاربر حرفه ای تمرین ریاضی آموزش مغز قبلی دریافت کنم؟ یا باید دوباره پرداخت کنم؟
خوبه ولی سخته
تمرینات ریاضی پایه خوب با ردیابی زمان. من با ثبت نام 1 به طور مداوم مشکل دارم. عدد برجسته می شود اما در کادر پاسخ ثبت نمی شود. من نظرات دیگری را با همین مشکل می بینم.
برای آموزش ساده ریاضی خوب است.
این برنامه هدف خود را برآورده می کند و استفاده از آن راحت است، در مجموع به خوبی ساخته شده است
این بهترین برنامه است
در ابتدا برنامه خوب است اما بعد از مدتی همان گزینه ها همیشه تکرار می شوند.
Math Workout - Math Games Eğitim bnwh
Русско-турецкий и Турецко-русский словарь Knjige i priručnici tdmo
بهترین برنامه برای ریاضی سرعت تا کنون.چند پیشنهاد: -اعداد منفی در هنگام ضرب -بیش از دو عدد کوچک در یک زمان ضرب می شوند. مثال: 2x(-5)x3=؟ -تعداد دقیقههایی که تا الان خودت را بهبود بخشیده، ضعیف،... -ریشههای مربع آنا قدرتها در غیر این صورت خیلی به من کمک کرد تا تبلها را بگیرم، حتی به عنوان یک دانشجوی مهندسی برق مجبور شدم برای اثبات سرعت به اصول اولیه بروم.
کار خوبی بود، اما از دست رفته در چه زمانی دور کامل شد، بنابراین شما می توانید ببینید که چقدر فاصله/نزدیک به بالاترین امتیاز خود دارید.
من واقعا این برنامه را دوست دارم. تنها 2 موردی که بیشتر میخواهم یک برگه یادداشتهای دیجیتالی است که میتوانید روی آن کلیک کنید و میتوانید به جای اینکه همه آنها را در ذهن خود انجام دهید یا روی یک کاغذ جداگانه بنویسید، ریاضیات را درست کنید. چیز دیگری که می خواهم این است که چیزهای ریاضی پیشرفته ای مانند کسرها، یافتن مساحت دایره، قطر، شعاع چیزهایی مانند آن باشد. حتی اگر این همه چیز ریاضی واقعی را ندارد، من واقعا این برنامه را دوست دارم.
صفحه شماره پاسخگو نیست. گاهی اوقات لازم است یک عدد را چندین بار فشار دهیم تا ثبت شود. این شکایت در بررسیهای قبلی مطرح شده است و توسعهدهنده ادعا میکند که روی بهبود این برنامه کار میکند، اما هنوز پیشرفتی نداشته است.
من این برنامه را دوست دارم اما میخواستم بدانم آیا شخصی که این بازی را ساخته میتواند رویدادها را ایجاد کند و این برنامه را کمی آسانتر کند.
حرفه ای نشد من فقط در سطح آسان هستم. خوبه. سوالات ساده، اما در بخش مختلط به اندازه کافی آن را تغییر می دهد تا شما را به فکر نگه دارد.
برنامه ریاضی عالی!! من آن را به همه شما توصیه می کنم که عالی است، اما فقط یک چیز، مانند امم وجود ندارد ... ریاضی دبیرستان یا دانشگاه فقط اضافه، تفریق، ضرب و تقسیم است.
برنامه خوب