(Android) Italština pro Začátečníky: LinDuo HD hackovací hra (nekonečno bodů)
Mar 16, 2022 9:15:10 GMT 1
Post by guitenremurea on Mar 16, 2022 9:15:10 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Italština pro Začátečníky: LinDuo HD ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Italština pro Začátečníky: LinDuo HD IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hackovací hra (nekonečno bodů) ▞▞▞
▞▞▞ Italština pro Začátečníky: LinDuo HD 2022 version ▞▞▞
Dá se to dobře naučit základy
Jaký skvělý způsob, jak se naučit italsky tak snadno, prostě se mi to tak líbilo.
Fuj!
Zatím nejlepší, co jsem zkusila.
Tato aplikace se tak snadno používá. Italsky se naučíte tak snadno. Dobrá aplikace pro začátečníky
Usnadnění učení
Toto je velmi skvělá aplikace, snadno se používá a rozumí lekci. Zdaleka to jde skvěle.
Tato aplikace je radost. Je barevný a snadno se používá. A v bezplatné verzi si sami zvolíte, kdy chcete reklamu zobrazit. (Můžete vypnout hudbu. Řekne vám jak.)
Je to dobré a trochu i zábavné, mě osobně to baví a s klidem bych ji doporučila i ostatním
Pěkné a užitečné
Tato aplikace je opravdu úžasná. Je velmi užitečné naučit se italský jazyk.
Italian for Beginners: LinDuo HD Mokomieji nnbv
Velmi dobře
Je to opravdu pěkná aplikace Líbí se mi Je to opravdu snadné použití a hlas je dobrý
Italia untuk Pemula: LinDuo HD Pendidikan zmmh
Lep's World Z Arkade puqe
Super apka pro začínající italštiny já sem novej a chci si učit italštinu protože bych jim chtěl rozumět takže sem zvědav zatím si to učím
Aplikace je úžasná.thx alot.recommend
Zábavná apka
Aplikaci jsem právě začal používat, ale je poutavá a zábavná. Před odjezdem do Itálie na podzim se bude hodně používat.
Jsem tam jen pár hodin, ale tento systém na mě zatím udělal opravdu dojem.
Jednoduchost je klíčem Dobrá aplikace
Italian for Beginners: LinDuo HD Giáo dục yfhs
není tam vůbec žádný hlas, proč prosím o pomoc
Velmi užitečný nástroj
Wow to v úžasné aplikaci
Dobrá a užitečná aplikace Grazie per questa utile app😉
Něco si opravdu pamatuju.
Prostě vocsbary
Jaká je to úžasná aplikace. Také vám pomůže naučit se italsky a lekce jsou také dobré. Děkuji!
Rád se učím italštinu z této aplikace, protože je dostatečně snadná a organizovaná, abych se naučila rychleji než jiné aplikace, které jsem zkoušel, velmi jasná a smysluplná grafika, čistý zvuk a dobrý výběr témat, vřele doporučuji
Páni, úžasná aplikace.. pomáhá se snadno naučit italsky.. Díky autorovi 💙
Páni, to je úžasná aplikace❤ je úžasná. Vše je tak jasné a srozumitelné ✌hodnotná aplikace. Vřele doporučujeme ✨
Flash karty se mi moc líbí. Líbí se mi, jak mi to umožňuje opakovat ty, které mi chybí. Tato aplikace je zábavná!
Jablko, moje první slovo, citrony, jahody. Tento týden využiji svůj čas k učení a zopakuji
Velmi dobrá aplikace pro výuku italského jazyka.
Zatím je vše dobré.
Je to velmi užitečná aplikace pro snadné učení italského jazyka. Doporučil jsem používat tuto aplikaci
Skvělá zábava s mým synem učit se italsky!
Buono. Zatím je vše dobré. Chtěl bych více praxe v každé lekci. **Je to o měsíc později a já se stále učím a rád se učím italštinu. Kde najdu svůj profil? 17. července 2021 jsem aktualizoval tuto aplikaci a ZTRATIL jsem veškerý svůj pokrok!!! Co se stalo. Byl jsem na úrovni 6; teď jsem zpět na úrovni 1! Nevadí mi recenze, ale neměl bych ztratit svůj pokrok. Co mohu udělat, abych to napravil? : Kde najdu pravidla pro tuto aplikaci? Jednou jsem našel hru, ale nepřišel jsem na to, jak jsem se k ní dostal. Instrukce?Právě jsem začal používat tuto aplikaci a už můžu říct, že to dá mému mozku pořádně zabrat. Miluji testy rozpoznávání zvuku, chci říct, že jsem strašně frustrovaný pokaždé, když mě pošlou zpátky na začátek kvůli 1 chybě, ale opravdu mě to nutí soustředit se na to, co poslouchám. Mám problém porozumět tomu, co slyším, takže mi to pomáhá, než abych to přeskakoval a vrátil se později.
OK
Skvělá, zábavná aplikace, která využívá kartičky k zahájení procesu učení.
Moje oblíbená aplikace ..... zejména v italském mwuah!
Velmi zajímavá a užitečná aplikace pro výuku italského jazyka, velmi snadno použitelná, ale zpracování času je mnohem málo pomalá, ale velmi užitečná aplikace
Skládání zkoušek/testů je v herní měně dostatečně drahé. Měl bych být schopen dokončit zkoušku, pokud dostanu špatnou otázku, a neměl bych být nucen začít znovu. Časový limit na začátku, kdy odpovídání na otázky je mimo uvedení. Tato metoda učení mi nepřišla nijak zvlášť příjemná. Nedoporučuji.
Úžasné výukové hry, které skutečně pomohou vaší mysli zapamatovat si a pochopit.
Děkuju, baví mě to...👍
Tuhle aplikaci mám moc ráda💗 Díky ní jsem se zatím rychle naučila základy jazyka, doporučuji každému, kdo se začíná učit 🤗💗
Vynikající
Je zábavné se učit pro svou kreativitu. Skvělá aplikace, člověče!!
Moc pěkné
miluji způsob výuky velmi zajímavý miluji rozhraní miluji velmi snadné učení Vizuální učení je velmi pěkné
Velmi zajímavá aplikace pro začátečníky díky